Landinspektørfirmaet Schroll-Andersen

Landinspektørfirmaet Schroll-Andersen blev grundlagt i 1999. Efter at have arbejdet som landinspektørassistent i 7 år, var drømmen at prøve kræfter med egen virksomhed. Ønsket var at skabe et landinspektørfirma, hvor opgaverne blev løst i tæt kontakt og samarbejde med kunden fra start til slut.

Her 25 år efter må det siges, at det er lykkedes og vi er nu et landinspektørfirma med mange loyale og trofaste kunder, som vi har samarbejdet med i mange år.

Vi har kontor i Svendborg men løser opgaver over hele Fyn, på Sjælland og i Jylland. Vi følger vores kunder på de opgaver, vi har sammen uanset hvor i landet det er.

Vores kunder er primært entreprenører, ingeniør- og arkitektfirmaer, bygherrer, forsyningsvirksomheder, offentlige myndigheder og private kunder. Vi tilstræber altid at rådgive vores kunder bedst muligt både ud fra, hvad der er juridisk og landmålingsmæssigt muligt og fordelagtigt samtidig med, at det har et økonomisk fordelagtigt aspekt for kunden, så vi kan finde den bedste løsning til den billigste pris.

Kontakt osReferencer

Værdier

Kvalitet

Vi tilstræber altid at udføre vores arbejde med den højest mulige nøjagtighed og omhyggelighed. Alle opgaver bliver kontrolberegnet og eftertjekket inden de forlader landinspektørfirmaet.

Fleksibilitet

Mange opgaver kræver, at vi kan stå til rådighed med opmåling eller afsætning indenfor kort varsel, således at der er størst mulig fleksibilitet uanset sted og tid.

Ansvar og Arbejdsglæde

Det er essentielt, at alle trives på vores kontor. Alle har et individuelt ansvar for opgavernes udførelse. Vi hjælper hinanden, bruger hinandens kompetencer og har respekt for hinandens forskellighed.
Vi synes, at vi har verden bedste job, som kan kræve stor koncentration i krævende afsætninger samt opmålingsopgaver i den smukke natur.